+359 878 80 44 64 ivanov.petar@piteh.bg

YG-1 вече и в България

Един от най-големите корейски производители на металорежещи инструменти YG-1 Tool Co. започва дейността си през 1981 година и до ден днешен заема място в света в областта на производството на фрези и фрезови инструменти. В продължение на 20 години компанията YG-1 развивайки се и усъвършенствайки се в силните за нея области , като производството на всякакъв вид фрези, а именно челно цилиндрични фрези, канални фрези, всякакъв друг вид фрези, включая и огромна номенклатура от твърдосплавни фрези, неповторимо разнообразие от свредла и метчици за последваща доставка на пазара, така че да удовлетвори и най-претенциозните потребители и партньори.

Офисътна YG-1 Europe (YG-1 Tool Co.) – един от най-големите филиали на компанията е разположен в Париж, останалите подразделения на корпорацията се намират в САЩ, Китай, Индия, Германия, Япония, Бразилия, Сингапур, Великобритания, Япония, Бразилия, отскоро и в България и много други.

Фирма Питех ООД като дистрибутор на YG-1 предлага на своите клиенти освен пълната производствена гама на YG-1 също така и техническо съдействие.

Фирма Питех ООД поддържа и собствен склад със инструменти , което позволява съкращаване срока на доставка до един работен ден.

Каталог Drill Line